5 eksempler på budgetvenlig badeværelses indretning

Se før og efter billeder af badeværelses indretning ... liiiige her!
Før og efter billeder af et gammel badeværelse

Badeværelser med personlig og anderledes indretning - ja tak!

Måske har du et gammelt, brunt badeværelse, et helt hvidt og intetsigende, eller bare et, der ikke er din stil. Det skal der jo gøres noget ved! Og ... det kan der gøres med en god indretning på badeværelset, hvor du her finder en masse skønne før og efter billeder af fine, personlige badeværelser, hvor alle personerne har givet indretningen et virkelig personligt touch! Du har sikkert set masser af fine og prangende badeværelser på pinterest, google og instagram, men her får du badeværelser fra hverdagens folk, hvor fokus er på den budgetvenlige, personlige opgradering, hvor Maybrit, Anne Dorthe, Mette, Pernille og Rikke har opgraderet i den grad, der har passet til netop deres budget. Fælles for dem er, at de har valgt det hvide, grebsfrie badeværelse fra, men skabt en indretning, der tør at skille sig ud – jubiii!!

Maybrits badeværelse fik sjæl, da hun valgte et ældre møbel, renoverede det og forvandlede det til vaskeskab/underskab, og monterede håndvask. Indretningen på badeværelset fik også et skub med et spejl med guldramme, og vi må ikke glemme flisernes nye, grå farve! Det har skabt et badeværelse med en mørk, lækker indretning – sådan! Har du et stort badeværelse, kan det give rigtig meget karakter at vælge de mørkere farver, da det ikke på samme måde tynger rummet som de helt små badeværelser. Der er også noget helt specielt over selv at opgradere indretningen på badeværelset – stå med malerpenslen, få idéerne, vælge til og fra, og samtidig nyde fremgangen, hvor den gode, personlige indretning skaber et lækkert badeværelse!
Maybritts badeværelse før renoveringen
FØR: Hvidt, plain badeværelse som Maybrit nemt shinede op med et helt personligt touch!
Maybritts færdig renoverede badeværelse
EFTER: Genbrugsmøblet fik maling og håndvask installeret - det er sjæl!

En indretning, der flytter fokus fra de gule fliser på badeværelset!

Ak ja! Det er et fantastisk hus, men ... der er et karrygult, grønt, brunt eller halv-blomstret badeværelse, der ligesom indbyder lidt til noget opdatering – hvad gør man så? 

Rikke og Anne Dorthe har gjort noget ved fliserne på 2 forskellige måder, valgt udfra deres behov og ideer til indretningen på badeværelset! Der er masser af muligheder for at male dine fliser, så du beholder den beskyttende effekt fra fliserne mod vand, så tag til farvehandleren og lad dig samtidig inspirere af billederne nedenunder. Anne Dorthe har skabt et badeværelse med et råt beton-look, og gjort rummet meget større ved at placere et spejl på hele den ene væg. Det åbne underskab giver samtidig en sk*de god mulighed for at vise fine, naturlige jordfarver på håndklæderne, eller udskifte det med pynt eller kurve til opbevaring af f.eks make-up, tandpasta og vatpinde ... der er masser af muligheder! Så er der også noget ædelt i de mindre detaljer som toiletrulleholderen, knagen til håndklædet og diverse håndtag. Hvis du f.eks bor til leje er dette noget, du nemt kan udskifte, gemme de gamle dele, og bytte rundt, når engang du flytter ud igen. Det kan VIRKELIG gøre en skøn forskel fra en hvid, kedelig plastik knage til en større, sort ring som Anne Dorthe har brugt – det er et helt lille kunstværk i sig selv, ik?
læs videre under billederne ...

Følg med i den budgetvenlige indretning på instagram!

Instagram click trough billede
Maybritts badeværelse før renoveringen
FØR: Hvidt, plain badeværelse som Maybrit nemt shinede op med et helt personligt touch!
Maybritts færdig renoverede badeværelse
EFTER: Genbrugsmøblet fik maling og håndvask installeret - det er sjæl!

Har du brug
for en god skitse,
inden du går i gang?

Få online indretningshjælp!

Har du brug
for en god skitse,
inden du går i gang?

Få online indretningshjælp!
Hos Nordlig.dk kan du indsende fotos og få hjælp online!
Anne Dorthe Flarups badeværelse før renoveringen
FØR: Anne Dorthes karryfarvede badeværelse
Anne Dorthe Flarups nyrenoverede badeværelse
EFTER: Fuldt spejl, grå toner og moderne vask!
Rikke Bihl Remmers badeværelse før renovering
FØR: Rikkes brune & limegrøne 70'er badeværelse
Rikke Bihl Remmers badeværelse før renoveringen
UNDER: Maling skal der til!
Rikke Bihl Remmers badeværelse efter renoveringen
EFTER: Moderne løsning i skøn grå!

Op med noget på badeværelsets væg – det er indretning!

Jamen ... skal der være vægpynt på den måde? Jeg har for første gang hængt billeder og blomster på væggen i vores badeværelse, og WAUW hvor det bare giver noget godt til indretningen! Nedenfor kan du se, hvordan Pernille og Mette har gjort det samme både på en flisevæg og en 'almindelig'. Det gør badeværelset til lidt mere end et toilet, men lader det bevæge sig lidt fra toilet, til badeværelse, til velvære-rum! For indretningen på badeværelset begynder at bevæge sig fra et praktisk sted, til et sted, hvor mange også liiiige kan tage et fodbad eller lægge den nye ansigtsmaske – ikke kun til toiletbesøget og så ud igen!
Rammens farve:
Mangler du varme i rummet, så vælg en mørkere træfarve. Ellers vælg en farve, der har en sammenhæng til et andet element i badeværelset.
Mette Kaufmann Kølbæks badeværelse før renoveringen
FØR: Mette Kaufmann Kølbæks gamle badeværelse
Mette Kaufmann Kølbæks ny renoverede badeværelse
EFTER: Mette Kaufmann Kølbæks renovering - sådan!

Har du brug
for en god skitse,
inden du går i gang?

Hos Nordlig.dk kan du indsende fotos og få hjælp online!

Hvor lidt skal der til i indretningen af badeværelset?

Man kan nok meget nemt se sig lidt sur på sit badeværelse og den indretning, den har valgt at byde én! "Den pokkers skrå væg", "De irriterende små skabe", "Den mærkelige farve ødelægger alt!" Men nogle gange skal der ikke ret meget til for at vende en ulempe til en fordel, eller bare at få set på tingene lidt anderledes! Nedenfor har Pernille givet de mint-grønne fliser nyt liv ved at ændre alt omkring dem – det er ski' da en god idé! Med den nu hvide farve omkring den mintgrønne, og ud med den blå, får den mintgrønne 'ro til at være sig selv' – ja, ik? Billederne på væggene og flere grønne planter, der fremhæver det gode! For indretningen på badeværelset kan nemt forvandles og føles anderledes, hvis man ændrer andet end 'selve udfordringen'. Samtidig har Pernille brugt mønstret på gulvet som et sjovt afsat i resten af indretningen på badeværelset. Gulvet har skaktern, og dette er ligesom gengivet med sort/hvide striber på håndklæder, potter og sæbedispenser! Samtidig har det fine spejl en sort strop, hvilket gør det hele lige den tand mere moderne!
Fjern fokus fra problemet!

Prøv at ændre alt andet end dit 'pokkers problem' – det kunne være løsningen, da du så får set anderledes på dit badeværelse
– det er et forsøg værd!
Pernille Krogh Pedersen‎s badeværelsesvask før renovering
FØR: Pernilles multi-farvede badeværelse"
Pernille Krogh Pedersen‎s færdig renoverede badeværelse fra en anden vinkel
EFTER: Flise-farven er pludselig charmerende!
Pernille Krogh Pedersen‎s færdigrenoverede badeværelse
EFTER: Med træ-elementer og planter liver det op på ny!