portrætfoto af kristina

Eksempel: Mindre område

Et soveværelse med skråvægge!

Fra småt til 400 m2 hus! Kristina synes, at det til tider kunne være svært at gøre et stort soveværelse hyggeligt – samtidig ønskede Kristina det simpelt, så rengøringen af de mange m2 ville være nem og ligetil. Derfor valgte Kristina 'nytænkning' under bestillingen, og ville gerne have bud på budgetkøb af både brugte og nye, billige varer. 
soveværelse med dobbeltseng, grøn væg, høj plante og sengeborde fra jysk
SKITSE: Nye pudebetræk og store, høje planter kan gøre meget i en indretning!

1. Ligetil skitse!

Kristina fik 1 skitse af hendes soveværelse, hvor forslaget var at give en støvet grøn farve til skråvæggene samt placere sengeborde, der ville fylde godt ud i rummet. Samtidig ville hængende natlamper få rummet til at syne højere ved skråvæggene.
soveværelse med dobbeltseng og lyserødt sengetøj
FØR: Kristina soveværelse

2. Budgetvenlige køb!

Kristina fik gode bud på budgetkøb, hvor nye natborde fra jysk ville passe godt ind. Samtidig forslag om pendel natlamper, lækre nye puder og et tæppe, der kunne indramme sengen mere ovenpå det mørke gulvtæppe. Alle købene, der blev fundet på dba.dk var annoncer med max. 35 km fra Kristinas bopæl. Resten var fra gode, online butikker eller større kæder med gode priser og tilbud!

3. Inspirationsfoto!

Sengegavl med opbevaring og billedrammer
Kristina blev glad for fotoet, der kunne vise, hvordan en hjemmebygget sengegavl nemt kunne indeholde noget opbevaring, der ikke ville 'fylde for støvsugeren', men give et fint og hyggeligt touch til soveværelset.